Opinie

8,7
Ocena

Zestawienie ocen

Czystość
9,1
Komfort
8,3
Lokalizacja obiektu
9,2
Udogodnienia
8,3
Personel
8,9
Stosunek jakości do ceny
8,5

Opinie

    Joanna
    pl

    Ocena

    9,2
    23 maja 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Radosław Gębarski
    pl

    Ocena

    10
    21 maja 2018
    Obiekt położony przy głównym deptaku Łeby. Wszędzie blisko. Pokój z łazienką przytulny i czysty. Kontakt z właścicielem wyśmienity. Polecam
    Marek
    pl

    Ocena

    8,8
    14 maja 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Dziadek 26
    pl

    Ocena

    8,3
    14 maja 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Sylwia
    pl

    Ocena

    9,6
    10 maja 2018

    Miłe przytulne miejsce w dobrej lokalizacji. Czysto w pokoju.

    Właściciel wychodzi naprzeciw klientowi, przyjechałam dość późno ale nie było problemu z zameldowaniem. Doradził także w innych ważnych kwestiach.
    Madzik.Kamyczek
    pl

    Ocena

    10
    9 maja 2018

    polecam ten obiekt

    wszystko było super
    Anna
    pl

    Ocena

    7,9
    8 maja 2018

    Ogólnie byliśmy zadowoleni z pobytu.

    Lokalizacja samego hotelu jest świetna - w samym centrum miasta. Jednakże skutkuje to brakiem parkingu w bezpośrednim sąsiedztwie obiektu. Dla wymagających malutkim minusem z pewnością będzie konstrukcja hotelu - w pokoju słychać każde słowo, kichnięcie, kaszlnięcie sąsiadów zamieszkujących obok.
    Marcin
    pl

    Ocena

    9,5
    7 maja 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    pl

    Ocena

    7,9
    7 maja 2018
    Lokalizacja
    Uliczna lampa świecąca w okno,brak placu do zabawy i brak parkingu
    Marcin
    pl

    Ocena

    9,2
    7 maja 2018

    Bardzo udany pobyt

    Świetna lokalizacja
    Monika
    pl

    Ocena

    10
    7 maja 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    KamiGie
    pl

    Ocena

    10
    7 maja 2018

    Jestem zadowolona i polecam.

    W pokoju nie było ręczników oraz mydła, chociaż dla mnie to nie problem.
    Miły personel, świetna lokalizacja, ładny pokój, wygodne łóżko, czysta łazienka, ogólnodostępna, dobrze wyposażona kuchnia, grill, parawany.
    Przemysław
    pl

    Ocena

    8,8
    6 maja 2018

    Super miejsce godne polecenia Czysto i zgodnie z inf

    Paulina
    pl

    Ocena

    8,8
    5 maja 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Karolina
    pl

    Ocena

    8,8
    5 maja 2018
    Bardzo ładny wystrój pokoju, komfort i czystość, polecam :)
    nl

    Ocena

    8,3
    5 maja 2018
    Nie zawsze była ciepła woda
    Czysto schludnie wygodnie godne polecenia dobra lokalizacja polecam
    Katarzyna Zienowicz
    pl

    Ocena

    9,6
    4 maja 2018
    Nie otrzymaliśmy hasła do Internetu.
    Lokalizacja blisko portu, sklepów. Można skorzystać ze wspólnej kuchni, która jest bogato wyposażona. Przed budynkiem jest podwórko, murowany grill. Możliwość uruchomienia grzejnika w majówkę- duży plus :)
    Iwona
    pl

    Ocena

    10
    2 maja 2018
    Lokalizacja , cisza
    Dariusz
    pl

    Ocena

    10
    2 maja 2018

    Majówka w Łebie

    Możliwość skorzystania z dobrze wyposażonego aneksu kuchennego.
    Karol
    pl

    Ocena

    10
    2 maja 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
Ładowanie opinii